EN | ΕΛ

Γιατί Μεταμόσχευση Μαλλιών; (Συχνές Ερωτήσεις)

Είναι μόνιμη η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μόνιμο αποτέλεσμα. Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική λύση στην αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και του σώματος. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο ειδικός χειρουργός χρησιμοποιεί αριθμό υγιών τριχοθυλακίων (δότρια περιοχή), τον οποίο τοποθετεί στις αδύναμες ή άτριχες περιοχές.
Οι μεταμοσχευμένες τρίχες είναι απόλυτα ανθεκτικές στην ορμόνη (DHT) που προκαλεί την τριχόπτωση, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μονιμότητά τους. Παράλληλα, οι τρίχες συνεχίζουν να αναπτύσσονται παραμένοντας ανεπηρέαστες από τη συγκεκριμένη ορμόνη.

Το αποτέλεσμα από τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι φυσικό;

Μία πολύ συχνή ανησυχία σε σχέση με τη μεταμόσχευση μαλλιών αφορά στο αν το τελικό αποτέλεσμα θα είναι φυσικό. Σε σχέση με παλιότερες μεθόδους, πλέον οι τεχνικές στη μεταμόσχευση μαλλιών μας συστήνονται απόλυτα εξελιγμένες και εναρμονισμένες στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου.
Στην κλινική Hair&Skin Surgery εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές μέσα από έναν πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.
Ο ψηφιακός κεφαλομετρικός έλεγχος οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη καταγραφή για τον εξατομικευμένο σχεδιασμό της διαδικασίας.
Η εξειδικευμένη και με πολυετή εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών,  Δρ. Κατερίνα Καλογιάννη καθορίζει το τελικό πλάνο αποκατάστασης μαλλιών.
Ο συνδυασμός εξειδίκευσης, εμπειρίας και τεχνολογίας, εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά φυσικό και άριστο αποτέλεσμα.

Πόσο πολύπλοκη είναι η διαδικασία για τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Η διαδικασία για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι απλή και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία μέρα. Μετά την επέμβαση απαιτείται μία με δύο μέρες ανάπαυσης. Πολλοί ασθενείς είναι σε θέση να επιστρέψουν στις καθημερινές τους ασχολίες άμεσα. Η πολυπλοκότητα για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών συνίσταται στον εξειδικευμένο σχεδιασμό, ο οποίος πραγματοποιείται σύμφωνα με:

  • Το σχήμα του προσώπου
  • Τα χαρακτηριστικά
  • Το σχήμα της κεφαλής
  • Την ηλικία του υποψηφίου
  • Την κατάσταση της υγείας του

Έτσι, ο εξειδικευμένος χειρουργός θα συνδυάσει τις δεξιότητες, την εμπειρία και την τέχνη του για να δημιουργήσει ένα άριστο αποτέλεσμα που θα κρατήσει για μια ζωή.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ειδικά προϊόντα για να διατηρήσω το αποτέλεσμα από τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Ανάλογα με το βαθμό σοβαρότητας της απώλειας μαλλιών σας, ίσως να σας συστήσουμε να εφαρμόσετε κάποια θεραπευτική αγωγή, η οποία μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στις μη μεταμοσχευμένες τρίχες.
Ωστόσο, συνήθως μετά από τη μεταμόσχευση μαλλιών, δε χρειάζεται επιπλέον αγωγή.

Ποια η σημασία του κατάλληλου χειρουργού για τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Η επιλογή του κατάλληλου χειρουργού για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι κρίσιμης σημασίας. Ένας έμπειρος, εξειδικευμένος και με υψηλής αισθητικής αντίληψη γιατρός, είναι σε θέση να διαμορφώσει το κατάλληλο πλάνο που ανταποκρίνεται πλήρως στις μοναδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Η Δρ. Καλογιάννη μαζί με τους συνεργάτες της εξειδικεύονται στον εξατομικευμένο σχεδιασμό για τη μεταμόσχευση μαλλιών, πάντα με γνώμονα ένα άριστο και φυσικό αποτέλεσμα.

 

Επικοινωνία Επικοινωνία

210 3647787 Σέκερη 6, Κολωνάκι